Viskoosimatto sopii hyvin suomalaista kulttuuria ilmentävään sisustukseen

Suomalainen kulttuuri korostaa usein käytännönläheisyyttä ja yksinkertaisuutta, mikä näkyy myös kodeissa. Suomalaiset kodit on usein sisustettu toimiviksi, mutta yksinkertaisiksi ja jopa minimalistisiksi. Monissa suomalaisissa kodeissa on lemmikkieläimiä, sillä suomalaiset ovat tottuneet elämään lähellä eläimiä. Jopa sodassa hevoset ja koirat taistelivat suomalaissotilaiden rinnalla. Viskoosimatto sopiikin hyvin suomalaiseen kotiin, sillä se on yksinkertaisen näyttävä ja helppohoitoinen valinta. Lisäksi se soveltuu säästäväisen suomalaisen budjettiin monia muita mattotyyppejä paremmin. Ei siis olekaan ihme, että viskoosimatot ovat erittäin suosittuja suomalaisissa kodeissa!

Mistä viskoosimatto suomalaiseen kotiin?

Suomalaiseen kotiin sopiva viskoosimatto löytyy helposti Trendcarpetilta. Sivusto tarjoaa upeita diilejä ja jos tilaat viskoosimaton arkipäivänä kello 16 mennessä, postitetaan matto vielä saman päivän aikana. Lisäksi Trendcarpet tarjoaa matoilleen ilmaisen toimituksen sekä palautuksen. Maton ostamista netistä ei enää kannatakaan jännittää, sillä voit tarvittaessa palauttaa maton Trendcarpetille, jos se ei sittenkään sovi kotisi sisustukseen!

Vinkkejä omaan kotiin sopivan viskoosimaton etsimiseen

Sopivan viskoosimaton etsiminen Trendcarpetin valikoimista on helppoa, sillä sivustolta löytyy erinomaiset hakusuodattimet. Voit filtteröidä hakutuloksia värin, maton pituuden ja leveyden sekä hinnan perusteella. Aloita siis mittaamalla tila, johon matto on tulossa ja käytä ainakin maton kokoa hakukriteerinä. Näin liian pienet ja liian suuret matot karsiutuvat heti ensikättelyssä pois hakutuloksista. Jos sinulla on käytettävissäsi tietty budjetti, kannattaa hakukriteerinä käyttää myös hintaa. Näin liian kalliit matot karsiutuvat näppärästi pois hakutuloksista, eivätkä jää harmittamaan sinua, jos budjettisi ei millään taivukaan löytämäsi upean, mutta selvästi liian hintavan viskoosimaton ostamiseen.

Myös väri on näppärä hakukriteeri, etenkin, jos tiedät jo etukäteen, että mattosi on ehdottomasti oltava jotakin tiettyä väriä. Monissa suomalaisissa kodeissa suositaan vaaleita ja harmaita sävyjä, mutta toisaalta värin osalta voi olla hyvä idea uskaltautua hieman leikittelemään ja jättää tämä hakukriteeri ainakin alustavasti väliin. Saatat nimittäin yllättyä, miten upeita värejä Trendcarpetin viskoosimattojen valikoimista löytyykään, kunhan suhtaudut väreihin ennakkoluulottomasti. Lopulta saattaa käydä jopa niin, että valitsetkin jonkin sellaisen värin, jota et olisi etukäteen ajatellut, mutta johon olet lopulta aivan erityisen tyytyväinen! Pirteät värit piristävät vaaleaa skandinaavista sisustusta ja tuovat siihen aivan uudenlaista ilmettä – ja juuri matto on oivallinen sisustuselementti värin tuomiseksi kotiin. Etenkin lastenhuoneiden sisustuksessa on lupa leikitellä väreillä ja tyyleillä, joten jos viskoosimattoa ollaan hankkimassa lastenhuoneeseen, kysy myös lapsesi mielipidettä maton väristä.

Miksi kodin viskoosimatot kannattaa tilata netistä?

Kodin viskoosimattojen tilaaminen netistä säästää aikaa, vaivaa ja rahaa. Trendcarpetin laajojen valikoimien ansiosta sinun ei tarvitse kierrellä useissa kauppakeskuksissa tai mattokaupoissa voidaksesi vertailla viskoosimattojen hintoja ja löytääksesi sinua miellyttävän vaihtoehdon. Trendcarpetin valikoimia on helppoa, näppärää ja nopeaa vertailla vaikkapa kotisohvalla. Näin ostosten tekeminen on miellyttävää ja helppoa. Etenkin pienten lasten vanhemmat arvostavat verkko-ostosten tarjoamaa helppoutta! Lisäksi verkko-ostoksilla säästää usein rahaa kivijalkaliikkeiden hintoihin verrattuna, sillä verkkokauppojen ylläpitokustannukset ovat tavallisesti kivijalkaliikkeiden vastaavia huomattavasti pienemmät, minkä lisäksi niiden yhteistyöverkostot ovat yleensä kivijalkaliikkeiden verkostoja laajemmat ja monipuolisemmat. Koska Trendcarpet tarjoaa tarvittaessa viskoosimatoille maksuttoman palautuksen, ei myöskään virheostoksia kannata etukäteen pelätä!