Kotitapetti.fi on kulttuuria arvostavan tapettikauppa

Kulttuurin arvostus näkyy kodissa yleensä jopa kodin tapettivalinnoissa. Kotitapetti.fi on oivallinen valinta sinulle, joka haluat löytää kotiisi kulttuuria henkivät tapetit. Haluat ehkä myös asentaa tapetit itse tapetointikulttuuria kunnioittaen. Löydät myös tätä varten hyviä vinkkejä kotitapetti.fi-sivustolta!

Kulttuuria arvostavan kodin tapettivalintoja

Löydät osoitteesta https://www.kotitapetti.fi/ monia tapettivaihtoehtoja, jotka sopivat kulttuuria arvostavaan kotiin. Voit käyttää juuri sen oikean tapettikuosin etsinnässä apunasi Kotitapetin monipuolisia suodattimia tai tutustua suoraan esimerkiksi tietyn, klassisen tapettimerkin tapetteihin. Unelmatapettien löytäminen Kotitapetilta on helppoa ja nopeaa myös sivuston tapettikompassin avulla. Kannattaa tutustua myös verkkokaupan inspiroiviin mallihuoneisiin, joiden avulla saat inspiraatiota kotisi kaikkien seinien tapetointiin.

Erityisen tärkeää on panostaa olohuoneen tapetteihin, sillä yleensä juuri olohuoneessa vietetään kaikista eniten aikaa perheen kanssa yhdessä. Juuri tämä huone on tarkoitettu viihtymiseen sekä mukavaan oleskeluun ja tästä huoneesta on tarkoitus saada energiaa arjessa jaksamista varten. Olohuoneen tapettiin kannattaakin panostaa aivan erityisen paljon, sillä se auttaa luomaan kotiisi mahdollisimman optimaalisen ympäristön viihtymiselle ja rentoutumiselle. Usein juuri olohuoneessa luetaan paljon kirjoja, joten kannattaa miettiä tapettivalintoja siten, että ne luovat huoneeseen tunnelman, jossa on erityisen mukavaa paneutua mielenkiintoisen tarinan pariin.

Monissa kulttuurikodeissa suositaan kukkatapetteja. Inspiraatiota voi hakea vaikkapa Englannin kuninkaallisten kodeista, joiden tunnelma sopii hyvin myös suomalaisiin koteihin! Voit toki suosia myös selkeää ja modernia skandinaavista sisustustyyliä, jonka eleetön tyylikkyys sopii hyvin myös kulttuurikotiin. Eleettömän tyylikkyyden keskellä esimerkiksi kotisi taideteokset pääsevät hyvin esille, kun kodin muu sisustus ei vie niiltä liikaa huomiota.

Miksi kulttuurikodin tapetit kannattaa tilata netistä?

Tilaamalla kulttuurikodin tapetit netistä säästät aikaa, vaivaa ja rahaa, joita kaikkia voit käyttää juuri siihen mistä pidät kaikista eniten – vaikkapa oman taiteen luomiseen tai ajan viettämiseen sinua kiinnostavan kirjallisuuden parissa. Usein kulttuurikodin kasvatit eivät liiemmälti välitä suurissa kauppakeskuksissa kiertelystä, vaan käyttävät aikansa mieluummin kehittävämpien harrasteiden parissa. Vaivaton verkkoshoppailu onkin usein tällaisissa perheissä erityisen mielekäs valinta!

Asenna tapettisi itse

Monissa kulttuurikodeissa arvostetaan käsityötaitoja, joten ei olekaan ihme, että moni tällaisen kodin kasvatti haluaa asentaa kotinsa tapetit itse. Myös tässä tehtävässä Kotitapetti voi auttaa, sillä se tarjoaa näppäriä DIY-työkalusettejä sekä tapettien asennusoppaita, joihin kannattaa ehdottomasti tutustua, jos olet tapetointihommissa ensimmäistä kertaa. Suosittelemme oppaisiin tutustumista myös siinä tapauksessa, että viimekertaisesta tapetointiurakasta on ehtinyt jo kulua aikaa tai olet ensimmäistä kertaa asentamassa kuviotapetteja, joiden kohdentaminen voi aluksi tuntua haastavalta. Kotitapetti auttaa sinua tarvittaessa myös räätälöimällä tarvitsemasi liiman sekä tapettirullien määrän siten, ettet maksa turhasta.

Itse asennetut, upeat tapetit ovat aivan erityinen ylpeydenaihe. On hienoa nähdä kotinsa seinillä omien kätten jälki. Parhaimmillaan projekti saattaa innostaa sinua kokeilemaan myös muita kodin pieniä remontti- tai sisustustöitä, jotka lisäävät entisestään kotisi viihtyisyyttä. Kodistasi tulee näin pikkuhiljaa entistä enemmän juuri sinun ja perheesi näköinen!